Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu

Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu
Варшавський університет бізнесу

€ 1680-2400

Варшавська школа бізнесу – це приватний університет, який працює на освітньому ринку вже багато років. WWSB була заснована в 2001 році і з тих пір вона користується незмінним інтересом студентів, пропонуючи кандидатам багату та продуману пропозицію навчання у кількох областях.

До 30 вересня 2017 р. Університет працював під назвою Вища школа бізнесу та управління в Лукові. З 1 жовтня 2017 року місцезнаходженням університету є Варшава. Університет розташований у самому центрі міста Повішле, туди можна дістатися на метро або автобусі. До самого центру та Старого міста за декілька хвилин. В околицях бульварів Вісла.

WWSH це єдина вища школа журналістики в Польші, яка будує свій навчальний процес таким чином, аби надати студентам якомога більше практичних умінь та знань: робота з мікрофоном, перед камерою, відео- та звукова інсталяція, а також організація концертів та культурних подій.

Студенти нашої школи вже на першому році навчання мають змогу спробувати себе у своїй майбутній професії, дякуючи участі у створенні програми „Czas na kulturę”, котра транслюється на популярному у Польщі телеканалі АТМ Rozrywka.

Польська