Uniwersytet Dolnośląski DSW Wrocław

DSW – Dolnośląska Szkoła Wyższa

€ 900-2100

Університет Нижньої Сілезії є одним з найважливіших академічних центрів Вроцлава та цілого регіону Нижньої Сілезії. Щороку ВНЗ навчає понад 3000 студентів.

З самого початку існування університету викладачі реалізовують план створення вільного та демократичного вищого навчального закладу. Власне кажучи, саме студенти активно беруть участь у цьому процесі і впливають на форму академічної спільноти, а навчаючись, вони виконують свої мрії та розвивають таланти.

Практичні знання, надані експертами та викладачами, а також відкритість усіх співробітників університету роблять навчання в DSW часом набуття досвіду та незабутніх пригод.

Даному університету вже 24 роки! Його історія почалася в 1997 році. Засновниками були члени регіонального відділення Towarzystwo Wiedzy Powszechnej Вроцлава . Навчальний заклад, про який вони мріяли, відрізнявся від тих, що вони знали. Університет їх мрії дає змогу шукати наукові захоплення, створюючи спільноту доброзичливих та амбіційних викладачів і студентів.

У наступні роки мрії перетворились на освітній центр, який має динамічно розвивається та посідає важливе місце в Нижній Сілезії. Університет вже багато років займає почесні місця серед недержавних університетів. У рейтингу “Perspektywy” 2020 DWS – номер 1 з приватних навчальних закладів у Нижній Сілезії!

Польська