Akademia Nauk Stosowanych Wincentego Pola w Lublinie

Akademia Nauk Stosowanych Wincentego Pola w Lublinie

€ 1000-3000

Університет ім. Вінцента Поля в Любліні – це навчальний навчальний заклад, який діє в рамках проекту Міністерства національної освіти від 12 липня 2000 р.

Університет виник з думкою про всіх тих, хто прагне реалізувати свою професійну мету і матеріалізувати свої захоплення. ВНЗ має досвідчених і висококваліфікованих викладачів, які навчалися у видатних академічних осередках, а також професіоналів, практиків, які діють у різних галузях.

УВП має розширену карту Еразмуса, завдяки чому студенти можуть виїжджати на студенський обмін, як і практику під час канікул до країн Європейського союзу, а також до Норвегії, Ісландії, Ліхтенштейну та Туреччини. Під час виїзду студенти отримують додаткову стипендію.

Дидактична база ВНЗ пристосована для специфіки планованих занять. Університет має сучасне обладнання, дидактичні зали, лабораторії та спеціалізовані кабінети, які забезпечують студентам високий рівень практичного навчання і реалізацію дидактично-наукових цілей. Крім того будинок і обладнання ВНЗ пристосовані для осіб з неповносправностями. У розпорядженні студентів актовий зал на 200 чоловік, кабінети фізіотерапії, кінезіотерапії, косметики, біомеханіки, масажу, хімічна лабораторія, наукові аудиторії туризму, готельної справи, гастрономії, географії і інформатики. У будинку університету знаходяться рекреаційні зали: тренажерний зал, зали для аеробіки і гімнастики, спортзали для виконання загальнорозвиваючих вправ. Крім того, студенти мають можливість відвідувати критий басейн і павільйон для спортивних ігор. Університет має свою комп’ютерну мережу, яка базується на найсучасніших системах з постійним супутниковим і радіо доступом до Інтернету, користуватися яким можна у будь-якому місці на території ВНЗ.

Крім того, студенти можуть користуватися багатими фондами бібліотеки (понад 20 000 томів). У приміщенні ВНЗ знаходиться також сучасний тренажерний зал, спортивно-оздоровчі зали, затишне кафе. До послуг викладачів і студентів – паркінг на більш ніж 120 автомобілів.

Польська