SWPS Uniwersytet Humanistycznospołeczny

SWPS Uniwersytet Humanistycznospołeczny

€ 1690-3300

Суспільно-гуманітарний університет SWPS – це рейтинговий приватний університет в Польщі, розташований в польській столиці- Варшаві, а також має відділи у Вроцлаві, Познані, Сопоті та Катовіцах.

ВУЗ вважається найкращим серед приватних в суспільно-гуманітарному напрямку, займає перші позиції в авторитетному рейтингу “Perspektywy”. А ще – це перший приватний ВУЗ у Польщі. SWPS є одним з найбільших приватних університетів в Польщі. У ньому навчаються більше 14 000 студентів і докторантів, у тому числі 1200 іноземних студентів з більш ніж 60 країн світу.

Студенти Суспільно-гуманітарного університету SWPS беруть участь в наукових групах, проектах і семінарах з практиками і зустрічами з видатними вченими, проводять студентські фестивалі і навіть організували університетський хор.

Університет SWPS пропонує 15 бакалаврських і магістерських програм, що повністю викладаються англійською мовою, а також більше тридцяти бакалаврських, магістерських і докторських програм навчання за більш ніж 70 спеціалізаціями польською мовою. Основними напрямками навчання є Психологія, Право, Мови, Література і Культурологія, ЗМІ та Комунікація, Менеджмент і Дизайн. Міністерство науки і вищої освіти визнало університет провідним навчальним закладом, що пропонує навчання за програмами в галузі суспільних наук в Польщі.

Університет має добре оснащену наукову базу і лабораторії, що функціонують на постійній основі. Крім стаціонарного навчання, можна пройти курси та коучинги за обраними спеціальностями і для особистісного розвитку. Такі курси допоможуть знайти шляхи розвитку в бізнесі, краще зрозуміти себе, свої емоції і бажання. Найчастіше коучинг триває два дні, але навіть цього достатньо, щоб повністю розкрити в собі певні якості, отримати заряд впевненості.

SWPS бере активну участь в міжнародних програмах обміну, таких як Erasmus+, Atlantis і Santander Universidades. Навчальний заклад тісно співпрацює з університетами Китаю, В’єтнаму та Кореї. Окрім того, студенти можуть провести семестр або два у коледжі Saint Rose (США). Має домовленість зі 140 країнами світу про обмін досвідом та навчання іноземних студентів. Також університет SWPS співпрацює з місцевими і національними організаціями, розвиваючи ідею залучення своїх працівників і студентів до суспільно-корисної діяльності. SWPS також є членом Engaged Universities Forum, який об’єднав 7 польських університетів навколо «Цілей сталого розвитку» ООН.

У рейтингу польських університетів Перспективи 2019 Університет SWPS посів 2 місце серед приватних навчальних закладів. Дипломи USWPS асоціюються з першокласною якістю і престижем. Уряди Туреччини і Китаю офіційно визнали дипломи цього вищого навчального закладу.

Польська