Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

€ 1200-4000

Аграрний університет імені Гуго Коллонтая – державний університет у Кракові, який займає рейтингові місця серед польських освітніх закладів. Сільськогосподарський університет має позитивну оцінку Державної Акредитаційної комісії, що підтверджує високий рівень освіти.

В університеті навчається понад 13 000 студентів з різних країн на 7-ми факультетах, денної та заочної форми навчання, за ступенем бакалавра і магістра. Також можна отримати ступінь доктора за напрямками: доктор аграрних наук в області агрономії, зоотехніки, моделювання навколишнього середовища, садівництва, сільськогосподарської інженерії, технології  громадського харчування, доктор лісівництва. На території розташовані 3 студентських сучасних гуртожитки, столові, кав’ярні, кімнати для відпочинку, бібліотека, при університеті функціонує Академічний хор, ансамбль пісні і танцю. Аграрний університет виконує основне завдання – виховання учнів та науковців з повагою до академічних цінностей, в дусі відповідальності за ідею гуманізму, свободи, толерантності, поваги та етичних норм  ставлення до відкритості для людей, знань та світу.

Аграрний університет імені Гуго Коллонтая співпрацює з соціальними та економічними суб’єктами, а також з органами державної та місцевої влади. Академічна спільнота прагне розширювати та поглиблювати міжнародне дидактичне та наукове співробітництво з академічними центрами Європейського Союзу та інших країн світу. Університет співпрацює з різними країнами, такими як США, Турція, Чехія, Словакія, Австрія. Має більше 50 університетів-партнерів, бере активну участь у міжнародних проектах обміну студентами.

 

 

Польська