Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej „Horyzont”

Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej „Horyzont”

€ 1350 -1800

Вроцлавська вища школа прикладної інформатики “Горизонт” – приватний університет, один з найкращих спеціалізованих приватних ВНЗ в Нижній Сілезії. Університет був створений 20 серпня 2004 року.

Створення університету було пов’язано з урахуванням останніх потреб ринку праці в країні, з особливим акцентом на практичні навички, а також формування у студентів таких особливостей, як: відкритість до світу, широкий кругозір, здатність адаптуватися до мінливих економічних умов, незалежність та творчість.В університеті навчається кілька тисяч студентів на денній та заочній формах навчання, а також на аспірантурі.

Високої якості освіти університет досягає за рахунок впровадження національних освітніх стандартів, а також залучаючи викладачів – висококваліфікованих фахівців у своїй галузі.Університет приділяє увагу також доуніверситетській підготовці – проводить безкоштовні заняття з математики для студентів факультету інформатики, а також проводить мовну підготовку для іноземних студентів.

Студенти Вроцлавської вищої школи прикладної інформатики «Горизонт» проходять 13-тижневі професійні стажування у Великобританії за програмою Leonardo da Vinci, що дає можливість отримати не тільки цінний досвід, а й почати блискучу кар’єру. Університет є учасником програми Erasmus, завдяки цьому, студенти можуть пройти практику і навчання в Польщі або в іншій країні Європи. Університет є організатором престижних курсів в рамках Академії Cisco. Для студентів університету участь у програмі безкоштовна, а також після закінчення курсу отримують сертифікат CCNA, що дає змогу працювати в багатьох світових компаніях. Також це один з небагатьох університетів в Європі, який організовує курси Fluke Networks.

Польська