Akademia Finansów i Biznesu Vistula

Akademia Finansów i Biznesu Vistula

€ 1350- 3290

Університет Вістула – один з найкращих приватних університетів Польщі. Розташований в одному з найбільш швидкорозвиваючих міст Європи у Варшаві, університет пишається унікальною міжнародною атмосферою та студентами, що приїжджають більш ніж з 26 країн світу.

Що пропонує Akademia finansów i biznesu Vistula?
Програми подвійного диплому – можливість навчання одночасно на двох факультетах та отримання відразу двох ступенів, сплачуючи при цьому лише вартість навчання одного з них. Можна поєднувати економіку і міжнародні відносини, або економіку та інформатику, або ж міжнародні відносини і інформатику.

Щоб досягти цього, бізнес-партнери Університету Вістула в Польщі, такі як Microsoft, Oracle, Business Centre Club, Alior Bank, Aster, Ciech, Getin Bank, TP, D-link, Sequence, Global One, MT Polska, Saint-Gobain, DAT Computer Concepts, Presspublica and IBM, беруть активну участь в доопрацюванні навчальних програм, надають своїх тренерів, пропонують оплачувані студентські практики і забезпечують можливості працевлаштування для студентів і випускників вищого навчального закладу.

Завдяки такій співпраці, випускники отримують не тільки диплом про вищу освіту, а й сертифікати промислових підприємств.

У студентів університету Вістула немає проблем з роботою. Цей університет пропонує їм онлайн-навчання, завдяки якому велика частина занять може бути організована в своєму власному темпі, не виходячи з дому. Онлайн навчання – це рішення, яке сьогодні стає стандартом в багатьох провідних університетах.

Переваги VISTULA University
-Освіта – дорога до бізнесу! Тісна співпраця з корпораціями, якісні освітні програми, додаткові курси і практики.
-Можливість участі в програмах студентського обміну Socrates і Erasmus. При цьому отримуючи стипендію, вчитися семестр або навчальний рік за кордоном.
-Членство в WACE (Світової асоціації кооперативної освіти).
-Посольський Клуб (35 послів і дипломатів).
-Підготовча мовна школа (сертифікати TOEFL, IELTS та ін.).
-Один з найбільш сучасних кампусів у Варшаві, розташований в 150 метрах від станції метро.
-Можливість отримання галузевого сертифіката (СО-OP).
-Широкий спектр послуг, доступний іноземним студентам – екскурсійні тури, планування кар’єри та студентські практики, інформаційне бюро, різноманітні культурні заходи, спортивні та наукові клуби, адаптаційні програми.

Наразі в Академії навчаються студенти з 42 країн світу. В їхньому розпорядженні найбільший учбовий корпус у Варшаві, його площа перевищує 25 000 м. кв. В просторих, світлих аудиторіях є все необхідне для навчання, в тому числі аудіовізуальні матеріали, установлено найсучасніше комп’ютерне устаткування. Заклад має власну бібліотеку та спортивний зал. До найближчої станції метро всього 150 метрів. Навчання на 12-ти факультетах проходить польською та англійською мовами.

У навчальному закладі можна здобути ступені бакалавра, інженера, магістра, доктора економічних наук. Пропозиція доповнюється аспірантами, докторськими програмами, програмами МВА, З 2014 року студенти Академії можуть отримати престижний диплом University of London, з яким співпрацює навчальний заклад.
Група Університетів Вістула (Grupa Uczelni Vistula) складається з двох сучасних університетів у Варшаві: Університету фінансів і бізнесу Вістули та Університету туризму та відпочинку.

Для іноземців відкрито підготовчу мовну школу і передбачені різні культурні заходи. Вони можуть брати участь в адаптаційних програмах, наукових і спортивних клубах, екскурсійних турах, студентській практиці. Також іноземним студентам,в тому числі і українцям, надається допомога при плануванні кар’єри та виникненні будь-яких бюрократичних проблем. Кожен іноземець може брати участь в програмах Erasmusa, котрі передбачають студентський обмін, і навчання один рік у одній із понад 40 країн.

 

 

Польська