Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

€ 800- 2100

Західнопоморський Технологічний Університет у Щецині один з самих популярних державних технічних університетів у Польщі. Університет налічує 10 факультетів із 47 напрямів. В університеті працюють 2 тис. співробітників і навчаються близько 15 тис. студентів.

Університет здійснює навчання і проводить дослідження у галузі технічних наук, сільського господарства, економіки, біології, хімії і математики.
За рейтингом кращих університетів Польщі у січні 2015 року університет посів 10 місце, а серед рейтингу кращих університетів всіх типів у світі — 1717 місце.

Кожен студент Технологічного Університету отримує можливість взяти участь в обмінних програмах місцевого та міжнародного рівнів. Наприклад, програма MOSTECH пропонує співпрацю з численними вищими навчальними закладами Польщі, а програми Erasmus+, IASTE, DAAD – з університетами багатьох інших країн.

Також, Західнопоморський Технологічний Університет у Щецині один із небагатьох, що має двосторонню угоду з OITA University в Японії по обміну студентами.

У Західнопоморському Університеті студентів чекають спортивні гуртки, наукові кола, хор, студентське радіо, видавництво та самоврядування.

Кожен студент може проживати в гуртожитки, адже університет має у своїй власності 7 гуртожитків з доступними цінами, вартість проживання залежить від стандарту кімнати.

 

 

Польська